fredag 13 maj 2016

Härligt kvällspass efter vår vän abborren!

Dagen som hade kommit var onsdag och de var dags för lite fiske som jag och mina goda vän Stefan "The Specimenhunter" Jarl hade planerat. Först var de tänkt köra en klarvatten sjö men där blåste de för mkt så de blev en flytt till sommarstugan där är ju borrarna igång och förhoppningsvis hittar vi lite lugnare platser att fiske då de är hopplöst när de blåser för mycket!

Vi såg på bestämd plats där vi lasta i min bil och koppla på båten, full fart mot sjön!
Nu är vi snart på plats och de ser bra ut....bara lasta i och bege sig ut!

Full fart
Första anhalt är en kant där vi brukar hitta dom randiga, bara leta på betesfisken, och de fullkomligt koka av löjor!


Leta leta leta!

Trots mycket löja så de bara skvätte löjor i ytan var inte abborren med på noterna men gäddorna var i gasen och bjöd upp till kamp emellan åt! Bara en borre till Stefan och ingen till mig men ett gäng gäddor istället! Attans, men bara att fara vidare och försöka!
Vi åkte till en fin kant där de dom brukar stå med men inget syntes eller ville bita på grejerna men så såg vi ett gäng måsar vid grundet så bara dra upp ankaret å fara dit.

Stefan är taggad på borre!


Jäklar jag hade hugg direkt efter vi ankrat så de small om de i spöt. Vi har hittat dom och dom verkar hungriga trots att de har munnen full av löjor! Vi har ett abborre race med ett 25 tal abborrar. jiggen för dagen är Lunker City swiming ribster! Här är ett gäng bilder på några av Borrarna, med en topp på 805gram och 41cm

.
Dom är hungriga, total inhalering av Ribstern!


Tack till Stefan för dom bra bilderna! Du är grym!


Fin borre även den var svag för ribstern!

härligt väder och en 4-5hg abborre!

805gram och 41cm

Det var kul men synd att borrarna hittades så sent och nu är solen på väg ner så de börjar bli dags att bege sig mot bil och båtkärra!





Tack Stefan för en härlig dag och härligt umgänge! Det gör vi om!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar