fredag 25 september 2015

Fiske i linköpings rännan!

Stefan och jag bestämde sist vi var ute att vi skulle köra lite borre och idag vart de av!
Vi hade bestämt oss att dra igång kl elva ca och vi var och hälsa på grabbarna på upplev innan och snacka lite skit och kolla beten!

Efter vi hade mättat våra blickar så fortsatte vi ner till rampen och vi var taggade! Borre skulle de bli idag och jag hade ett bra fiske bara några dagar innan så förhoppningarna var goda!
Vi la i båten och blickade ut över ån, de ser bra ut säger vi och slänger i grejerna och drar iväg fort som attan!

Härligt väder och vy från rampen i stångån!

Stefan håller ställningarna!
Nu är vi framme på stället som är grymt bra, vi fiskar av de noggrant och de dröjer inte länge innan de hugger av bara den, vi har fullt upp med kroka av! Fisk i nästan varje kast. Det är helt sjukt kul då vi kör på ytbeten och twitchar strike pro wobblers och de är de som levererar bäst idag.

Fiske platsen! Hett med mycket struktur och en djupfåra i mitten.

Vi har fiskat en stund och vi har fått ihop en mängd lite mindre borrar och då smäller de till i stefans grejor och upp kommer en fin borre med grann kostym! Gött att dom stora är kvar, nu ska vi bara lura några fler. Vi tappar fiskar hela tiden och de är ett jäkla håll igång! Dom hugger stenhårt och de blir riktigt roliga fajter på lätta grejor!

Stefans fina borre tagen på en westins platypus! bra wobbler!

Vi fortsätter ha ett bra fiske och de tar inte lång tid innan Stefan tar sin andra granna fisk, den tar på en twitchad wobbler i full fart, Kul!!

Twitch fiske äger! Bete strike pro jr!

Nu var de min tur att få en fin borre då man tappat räkningen på alla mindre borrar! Den tog hårt på en Gunki wobbler och de var en kul fajt, dom är pigga som attan! Vi har de helt underbart och de här är njutning när den är som bäst!

En Bra posering men Gunki smakar inte gott! Spö gunki sabaru kaze underbart till wobbler och twich.

Full fokusering då abborrarna hugget hej vilt!

Stefan är i gasen och fiskar som en gud, han klipper en fin abborre till och den bjuder upp till en kamp och Stefan får hålla i spöt. upp kommer denna granna firre!

Dom är starka även i mindre förpackning! Fin borre!


Nu börjar fisket bli segt och borrarna är inte riktigt på hugget så vi kör ett tag till innan vi bestämmer oss för att byta plats ihop om att de ska va mer på hugget! Nästa plats ger inte så mycket så vi tar en kort trolling tur till nästa ställe! Vattnet var lite grumligt vid myningen så vi beslutar oss att åka tillbaka dit vi börja dagan och abborrna var med ett tag men fisket dör sakta ut och huggen blir färre så vi beslutar om att dra hemåt.


Drillning i full gång!

Underbart Kron dike! Stångån!

Kapten Jimmy!

Nu är de dags att dra hemåt och vi styr tillbaka mot rampen, och summerar dagen som ändå rätt bra. Runt hundra abborrar tog vi idag och vi är nöjda men önskar att nån riktigt fin hade kommit upp då jag tagit för några veckor sen en fin på 700 gram! Inte idag men vi blir säkert på återseende, då ta vi dom!

Stefan är nöjd och även idag vart han fiske kung!
Båten!

Förbereder hemgång!

Tack för idag Stefan från The Specimenhunter/Team Specimenhunter och fiske vän för en underbar dag med massor kul abborre fiske! Det får vi göra om och då ska dom stora upp!

Skitfiske och på återseende alla fiske tokiga!












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar